Peugeot bytter rundt på kørerne

Peugeot TotalEnergies har byttet lidt rundt på kørerne i FIA World Endurance Championship.

De holder fast i de seks kørere, som kørte løbet i Bahrain, men har valgt at lave en mindre justering.

Jean-Eric Vergne og Mikkel Jensen fortsætter sammen i bil #93, men får Nico Müller med i raceren. Vergne og Jensen kender hinanden særdeles godt, da de mødtes hos G-Drive Racing i 2020, hvor samarbejdet med det samme klikkede. Derfor var det heller ikke nogen overraskelse, at de to blev sat til at dele 9X8 raceren fra sommeren 2022.

Müller kom til holdet ved sæsonfinalen i 2022, hvor han skiftede over fra Vector Sport i LMP2 kategorien.

Peugeot TotalEnergies #93
Photo: JJ Media

I bil #94 fortsætter Loic Duval og Stoffel Vandoorne. De to var allerede holdkammerater ved sæsonfinalen i Bahrain i 2023, da Vandoorne erstattede Gustavo Menezes. Duval er dermed eneste kører, som har sat ombord bil #94 fra starten af.

Duval og Vandoorne får Paul Di Resta med i bilen. Skotten får rigtig travt med sportsvognsræs i 2024, da han også står på holdkortet for United Autosports i både European Le Mans Series og IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Han har ligesom Duval, Jensen og Vergne været med helt fra starten på Monza 2022 – men det har bare været sammen med Jensen og Vergne.

Samtidig er Malthe Jakobsen bekræftet som reservekører. Den unge dansker har testet for holdet flere gange, foruden at hjælpe dem i deres simulator i Paris.

FIA World Endurance Championship 2024 starter den 2. marts i Qatar, mens Prologen køres weekenden inden på selvsamme Lusail International Circuit. Hele listen med bekræftede kørere kan ses her.

Relaterede nyheder